Ce le place baietilor la o fata* : ) : D

by - aprilie 11, 2014



         Cred ca subiectul asta nu e discutat doar de fete , dar si de baieti... Cu totii ne dam seama cu baietii din zilele noastre sunt putin, foarte tare perversi sau copilarosi, da, desigur sint si normali, nu-i vorba:D. Luind in calcul faptul ca sunt si baieti care-mi mai citesc blogul, sau asa, din cind in cind, in fine, asta este un subiect, cum am mai spus, discutat de toti adolescentii.

         Acum o saptamina, sau doua  vorbeam cu Lilica, si ca deobicei "ce faci?..lalalalala".Lilia a dat asa o ideee "Geniala" "ce le place baietilor la fete sau la ce se uita baieti...))Ca de obicei Ideile ei sunt o bomba ,deci  Sa incepem!!!


Inca din evul mediu Barbatii, baietii, erau atrasi de femei, prin formele sale, "geometrice", date de natura:D insa ce era diferit, e ca siluetele de atunci si acestea din prezent si difera diametral una de alta. Atunci  femeile frumoase erau socotite cele("Puhleashki") plinute si colacei(oo da, asa si este m-am documentat).O data cu trecerea timpului ele au inceput a slabi  de exemplu Merlyn Monroe. Pina in zilele noastre silueta si greutatea corporala depinde de anumiti parametri care sunt rapoarte si diverse chestii dintre inaltime, calorii si chestii, chestii...

Cum traim noi in era noastra toti sunt slabi si ne bate vintul dintr-o parte-n alta, fiti de acord ca nimanui nu-i plac deja colaceii imprejurul abdomenului, nu?
Am intrebat foarte multi baieti despre "Ce la place la o fata" si " La ce se uita prima la o fata"!!!
Cei care n-au avut timp mult la dispozitie au raspuns apid  si au spus
- "Nustiu, ochii"!! 
Pe multi i-am intrebat pe retelele de socializare, ei au avut mult timp la dispozitie de a se gindi, de  ascrie si rescrie... Sper ca toti au raspuns cinstit..Au raspuns, cum sa nu raspunda!? Ei sunt baieti de treaba!!! Sper:D
Cel mai de TOP raspuns a fost......
 ........
..............
....................
.....................................
"Formele (geometrice)":D-patrat, triunghi , cerc, va dati voi seama:D
Apoi multi au raspuns
"Ochii"
"Picioarele" 
 si ax, da  a fost si 
"Sufletul"
...

Insa s-au evidentiat citeva care sincer Si mie, si Lilicai i-au placut foarte tare, cum "foarte".Era scris dragut si interesant: )




(Glumiță) : ))

You May Also Like

0 comentarii

I N S T A G R A M