Chişinăul e şi el din Poveste! < 3

by - decembrie 29, 2014



     Capitala noastră s-a ilumiat încă din data de 1 decembrie 2014, cînd a fost amplasat bradul din centru ei. Pe parcurs s-au instalat multe luminite, braduri, patinuarul din centrul capitalei; copii, maturi care vizitînd aceste locuri, mai ales în amurg, cînd toate deja luminau în toată splendoarea , lumea-și mîingîia sufletele și le umplea din plin cu spiritul sărbătorilor de iarnă.

     Răscolind prin paginile facebook-ului am gasit un filmuleț care arată Chișinăul din cele mai frumoase spectre, de sus , de jos, din jur împrejur și nu numai. Dorința multora dintre noi de a vedea, cel puțin, cultura, educația, nivelul dezvoltării economiei , a punctului cultural și multe altele, a înghițit dorința de a petrece sărbătorile de iarnă aici, acasă, în mijlocul familei, în dragostea părinților, a fraților , a surorilor...a bunicilor, de ce nu?. A acaparat dorința de a ne vedea și mîndri cu ceea ce avem cel puțin cînd suntem în preajma sărbătorilor sufleteștiș dorința de a vedea acele decorații basmice din capitală.
      Anul acesta Chișinăul e parcă rupt dintr-o poveste cu spiriduși , prințese, Moș Crăciun și multăăă zăpadă, de care ne temeam că nu o vom avea pînă în seara de Ajun. Da sunt unele defecte, dar ceea ce contează e că Crăciunul e aproape, că  2015 este la cîteva ore depărtare, iar 2014 calcă pe ultima sută de metri  <33.
        Vizionare plăcuta, umpleți-vă sufletele cu bucurie, cu sărbătoare, cu dorință <3




You May Also Like

0 comentarii

I N S T A G R A M