Ecou

by - martie 15, 2015


       Cînd vine timpul să realizezi ceea ce ai făcut, el vine tîrziu, deja nu mai e nevoie de deducția ta. Deja nu mai e nevoie de sincere scuze, de iertări și mărturisiri. Deja totul e punctat și ireversibilitatea timpului e un concept primordial în situații de genul. Deci, nu aștepta momentul cînd să acționezi și sa i-o arunci în față așa cum îți place, așteaptă, menține-ți echilibrul și bucără-te de viață.Nu vei regreta, așteaptă, doar TACI și așteaptă. Momentul va fi posibil de evitat, menține furia în tine. Iar cînd ajungi acasă scoate-ți perna , anin-o de perete cu ce vrei tu, cu ce găsești prin casă, calm, ai aranjat-o? Asigură-te ca stă bine și nu va cădea, nu avem nevoie de traume, și... începe! Revarsă-ți tot ce ai vrut să verși peste acea persoană, bate, țipă, măcar și cu capul dă, dar în pernă, nu alături, țintește-ți capul în pernă!
         Acum că te-ai asigurat că ești calm, fericit și nu ai ofensat pe nimeni, poți să scoți tot ce ai amenajat acum 10 minute. Curață locul de puf și pene, fă-ți o cafea cu lapte, ia-ți niște biscuiți și încet plasează-ți fundametul pe o canapea și gîndește-te ce ai reușit să salvezi!
         Vorbește cu tine , notează-ți toate trăirile și emoțiile negative , analizează. Ieși în spatele casei și arde tot ce ai scris, lasă să dispară tot, să se prefacă într-un scrum și uită. Dă-i drumul. Nu-ți mai aminti! Nu păstra ecoul gîndurilor în preajma ta, da-le drumul inhibițiilor însuflețite, și uită că au existat. Trăiești o viață. Una SINGURĂ și tu vrei să o pierzi pe certuri, analize tîmpite a cuvintelor ce le-ai spus după?. Dă frîu liber gîndurilor, măcar a celor ce te interiorizează, celor ce te înfurie. Arde-le! Și amintește-ți că viața din trecut, e în trecut, e deja istorie, un basm. Acum tu continui să îl scrii. Iar mîine e enigma care ne va frămînta mereu, e ceea ce vrei sa scrii tu .
    Chiar vrei ca cartea ta să fie umplută cu ură și negativism?



You May Also Like

0 comentarii

I N S T A G R A M