Intotdeuna voi inventa viata. - Anais Nin

by - februarie 01, 2015




           Viata este conceptul pentru care lupta fiecare din noi. La inceput ne nastem, rostim prima silaba, facem primul pas, incepem a sesiza culorile, lucrurile, cifrele, persoanele dragi, ne facem prieteni, terminam facultati, lucram, totul continua cu nepotii, pina ajungem la o virsta inaintata si totul ia un bun sfirsit! Viata e ceea ce ne creem noi, e ceea ce vrem sa vedem. Viata e ceea ce vrem sa auzim si ceea ce vrem sa traim. Muncesti - ai. Traiesti - iubesti. Asta este conceptia sacra a vietii omenesti decind a fost creat omul sau poate evoluat. Fiecare-si are individuala perceptie a inceputurilor omenesti.
     
           Traim fiecare zi. O incepem cu dispozitia pe care ne-o alegem. Si gresim enorm de mult cind anuntam si ne batem cu pumnu-n piept ca "ne-am trezit cu dispozitie proasta de dimineata" sau ne conducem dupa mitul stramosesc "ne-am trizit cu spatele-n sus". Defapt, deschizind ochii dimineata noi alegem sa fim azi somnorosi, bucurosi, nostalgici sau plini de viata. Noi alegem de dimineata sa facem putina gimnastica, un mic dejun sanatos insotit de o cafea, o carte sau o emisiune matinala sau sa intirziem, sa dormim cu 30 minute mai mult , sperind ca sa fie doar 5, dar viata e prea dura, deci 30 de minute, asta ti-e pedeapsa. Noi alegem ca in ziua asta sa avem sau nu succes, si nici un horoscop nu ne poate dicta ziua, nu ne-o poate prezice. Suntem oameni, suntem usor de influentat de toate starile publicitare,de toate prezicirile astrale, parlamentare, de vaiata. Noi suntem cei care alegem sa credem in magie sau sa fim mai sceptici in prinvinta ei, a clarvazatorilor si a altor factori magnifici.

          Suntem cei ce hotarim cine sa fim in viata, sa fim mari producatori, sa avem produse de succes, sa fim conducatori sau subalterni, sa fim ceea ce dorim sau ceea de ce au nevoie altii. Sa fim adoratii sau "sclavii" unor puteri batjocoritoare. Totul sta in miinile noastre. Noi suntem cei ce-si inventeaza viata. Cei ce-si inventeaza si exteriorizeaza destinul. Destinul nu e o cale bine definita de la nastere. Fauritorii destinului suntem noi, perseverenta si tenacitatea noastra. Nu-i cineva sau ceva ce ar putea sa ne dicteze parcursul  asta intermediar al timpului.

           Intotdeauna omul si-a inventat viata si consecutivitatea evenimentelor acesteea, deci tot ce ne ramine noua oamenilor, esta sa luam jurnalul, penita si sa ne cream ceea de ce avem nevoie, odata ce am terminat cu fantasticul totul materializam si ne bucuram de viata ! <3

         

You May Also Like

0 comentarii

I N S T A G R A M